0
Evropske lige

SERIJA A: Veče domaćina, golovi u završnicama (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.17 u 00:33

Na otvaranju 19. kola Serije A pobede su upisali Empoli i Napoli.
Empoli je do bodova došao na svojoj travi portiv Palerma. Gosti su svega četiri puta za 90 minuta gađali u okvir, i nisu bili uspešni. Prvo poluvreme je proteklo bez ozbiljnih šansi na obe strane. U drugih 45 minuta se zaigralo nešto žustrije te je sudija Valeri sve češće morao da se hvata za džep. Sionek je u 77. minutu napravio penal i to je, ispostavilo se, bio ključni momenat na meču. Jedini strelac bio je Masimo Makarone.

Jedini gol koji je postignut u prvom poluvremenu što se ove dve utakmice tiče je u stvari autogol, delo Albanca Hisaja koji je nespretnom reakcijom doveo Sampdoriju u prednost u 30. minutu igre. Napolitancima nije išlo u pokušajima da izjednače, ali se onda desio presudan momenat za dalji razvoj meča. U razmaku od sedam minuta, Silvestre je zbog dva prekršaja zaradio isključenje. Domaći tim je silovito napadao u želji da dođe do prvog gola i to je uspeo tek u 77. minutu kada je na asistenciju Kaljehona pogodio Gabijadini. u petom minutu nadoknade je Toneli doneo velika tri boda svom timu, tako da je Sampa ostala kratkih rukava.

(Izvor: YouTube/Igor Linev)

REZULTATI 19. kola:

Subota:

Napoli – Sampdorija 2:1 (0:1)
(Gabijadini 77, Toneli 90+5 – Hisaj 30 AG)

Empoli – Palermo 1:0 (0:0)
(Makarone 78 PEN)

Nedelja:

12.30 Udineze – Inter

15.00 Kijevo – Atalanta

15.00 Đenova – Roma

15.00 Lacio – Krotone

15.00 Sasuolo – Torino

18.00 Milan – Kaljari

20.45 Juventus – Bolonja

Peskara – Fiorentina ODLOŽENO

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter