0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube

PREPORUKA ILI NE: Ostin je veliki prijatelj bivšeg igrača Crvene zvezde, da li ga je on savetovao da dođe u Beograd? (FOTO)

Objavljeno: 08.01.17 u 19:44

Ajzea Ostin postao je danas član FMP Železnika, a imao je od koga i da čuje lepe stvari o Beogradu i košarci u Srbiji.

Predviđali su mu sjajnu NBA karijeru, ali maleri u životu mu nisu dozvolili da ga gledamo u najjačoj ligi sveta. Ajzea Ostin borio se sa teškom bolešću Marfanovim sindromom zbog čega je skoro pa završio karijeru. Takođe, visoki centar je slep na jedno oko, ali mu se ukazala nova šansa i to u Srbiji. Ostin je postao novi član FMP-a, a mnogi se pitaju odakle on u Železniku.

NEOČEKIVANO VRHUNSKO POJAČANJE: Centar kakvog do sada niste videli potpisao za FMP, od naredne sezone u Zvezdi? (FOTO) (VIDEO)

Jedan od odgovora mogao bi da bude i ovo. Naime, jedan od najboljih ‘studenata’ na Bejlor univerzitetu je veliki prijatelj sa bivšim košarkašem crveno-belih Kvinsijem Milerom. O tome svedoče fotografije dvojice košarkaša. Možda je upravo sadašnji član Makabija uticao na to da se Ostin odluči za Beograd…

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter