0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANO: Mega dobija veliko pojačanje pred nastavak sezone!

Objavljeno: 08.01.17 u 14:07

Jedan on najzalužnijih igrača za sjajne prošlosezonske rezultate Mege, Nikola Ivanović, mogao bi da se vrati u Sremsku Mitrovicu.

Prema pisanju specjalizovanog sajta „Eurohoops“ mladi crnogorski plejmejker mogao bi da dođe na šestomesečnu pozajmicu u klub u kojem se potpuno afirmisao.

Ivanović u grčkom AEK-u ne pruža partije na nivou prošlogodišnjih što je nateralo Atinjane da mu potraže alernativu, koja je došla u vidu Donija Mekgrata.

Sa druge strane ekipa Dejana Milojevića muku muči na poziciji organizatora igre. Miloš Milisavljević otišao je u Dinamik a Ognjen Čarapić i Nikola Rebić van stroja zbog povreda.

To ostavlja Megu samo sa Ognjenom Jaramazom i Jovanom Novakom na poziciji jedan a kako je Novak više šuter nego organizator igre timu iz Sremske Mitrovice bi dobro došlo pojačanje na ovoj osetljivoj poziciji.

Sigurno da bi pozajmica dosta značila i samom Ivanoviću, za podizanje samopouzdanja posle ne baš sjajnih nastupa u Atini a Mega bi neočekivano dobila veliko pojačanje u nastavku sezone.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter