4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Neki u timu se ponašaju kao da im mesto pripada, neće moći (FOTO)

Objavljeno: 08.01.17 u 00:52

Božićno kolo je Partizanu donelo osmu vezanu pobedu u ABA ligi.
Partizan je bio bolji od Karpoš Sokolija i zasluženo je slavio rezultatom 76:72 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Strateg crno-belih je nakon utakmice govorio o impresijama, kao i o pojedincima koji nose dres Partizana ali ga ne vrednuju na pravi način.

ABA LIGA: Crno-beli skratili krila ‘Sokolovima‘ (VIDEO) (FOTO)

– Bilo je očekivano teško. I da smo kompletni tako bi bilo, a kamoli u ovom sastavu u kom smo bili. Karpoš je jedina ekipa u ligi sa tri centra koja igraju podjednako kvalitetno spolja i unutra. Prave probleme sa tim otvaranjem spolja. Dali su nam večeras pet trojki. U jednom periodu smo to iskontrolisali. Najvažnije je da smo pobedili i da zasad nema povređenih, rekao je Džikić i dodao:

– Ne pada mi na pamet da spuštam kriterijume da bi se neki osećali dobro. To me ne zanima. Kad si u Partizanu ima da izađeš na parket i „jedeš živu decu“. Bez obzira da li igraš minut, četiri, osam ili trideset i osam. Svaka ekipa ima one koji kose i koji vodu nose. I treba da se prihvati uloga. Nekima je to prihvatanje teže palo i to usvajanje gradiva, pa ćemo im pomoći. Neću da pričam o imenima. Odnosi se na ljude koji su večeras bili u sastavu. Ja mogu da zaštitim igrača u određenom periodu, ali da se neki ponašaju kao da im pripada mesto, neće moći. Ima da se brani mesto, bio je jasan trener Partizana.

‘AIR VRABAC‘: ‘Alej-up‘ pas Hečera koji je izazvao srtah u kostima Karpoša (VIDEO)

Crno-bele očekuju dva teška gostovanja, prvo u Ligi šampiona protiv Šarlroe, a potom i protiv Olimpije u regionalnoj ligi.

– Možda ćemo pojačati sastav onda, ionako svi pričaju da dovodimo neke igrače. Majstorović je bio tu, ali nije mogao da se zagreva. To je Partizan sad, ali to nema veze sa kojom energijom izlazi na parket.

Trener gostiju, Dragan Nikolić, bio je pun reči hvale o Partizanu.

– Videćemo šta ova ekipa može do kraja lige, u svakom meču smo autsajderi. Hečer i Novica su napravili razliku, kao i Birčević, Iks faktor bio je napadački učinak Vrapca, ali to je umetnost trenera, da svaku manu pretvori u vrlinu. To radi Džikić sa srpskim Boston Seltiksima, znam da su mnogi navikli na Real i Barselonu, biće i to ponovo, kazao je strateg Karpoša.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Oho, vidi mafijaske pudlice komentarisu, Coviceve preradjene konzerve pricaju o kosarci, kako cigane nije sramota ni od cega meni nije jasno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja je ložana ovaj Nikolić…pali ih kako će se Real i Barsa ponovo desiti,hahahaha.Oće,sine,ali juče…i još „Boston Seltiks“hahahaha…nailazi period kad će ih svi izuvati,u narednih mesec ipo dana,biće mnogo više poraza i spuštanje na zemlju i nivo gde pripadaju.Olimpiju možda i dobiju jer je slaba ali Budućnost,Cedevita Zvezda…to su za dva koplja iznad njih.Zvezda će ih odrati i u kupu,kao i nekoliko ekipa u kupu Miki Mausa u kome se takmiče u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..dace mili Bog, dace ponovo Real i Barsu, KKP je najveci KK Srbije svih vremena !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter