2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN POSLE BOŽIĆA: Predsednik Zvezde napunio 70. rođendan!

Objavljeno: 08.01.17 u 21:35

Svetozar Mijailović je drugi put na čelu kluba od 11. decembra 2014. godine i sa Zvezdom je osvojio jednu titulu prvaka Srbije.

Dan posle Bozića je rođenadan i to jubilarni predsedniku Crvene zvezde Svetozaru Tozi Mijailoviću. Prvi covek trofejnog kluba je u krugu porodice obeležio 70. rođenadan, a sutra slede poslovne obaveze i dolazak na prvo okupljanje tima u 11 časova u svlačionici na stadionu „Rajko Mitic“. Saradnici su Mijailoviću poželeli mnogo zdravlja i trofeja sa crveno -belima, koje je osvajao tokom prvog mandata od 1989 do 1993. godine zajedno sa Vladimirom Cvetkovićem i Draganom Džajićem.

Mijailović je drugi put na kormilu najtrofejnijeg srpskog kluba od 11. decembra 2014. godine, posle trećih izbora u kojem su učestvovali članovi kluba.

Svetozaru Mijailoviću srećan 70. rođendan želi i redakcija HotSporta.

0
0

2 Komentara

  1. Da dozivis i stoti rodjendan . Posle napunjenih 70 god , lepo bi bilo da te neko mladji zameni . Sve funkcionere posle 70 god bi menjao .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter