0
AdmiralBet ABA Liga

BORIĆE SE ZA DRES ZVEZDE: Pre samo mesec dana Šakil O’Nil mu je poručio da ostavi košarku! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.17 u 15:33

Očigledno je Ajzea Ostin rešen da svima, pa i najvećim legendama NBA lige, dokaže šta još ume i može da pokaže na parketu.

Novi košarkaš FMP-a iz Železnika Ajzea Ostin pre dve godine dobio je dijagnozu Marganovog sindroma, na njegovu žalost, baš kada je draftovan kao 15. pik na draftu.

Posledice su mogle da budu kobne, potencijalni srčani udar, a ispostavilo se da je sada gotovo potpuno izgubio vid na desnom oku.

NEOČEKIVANO VRHUNSKO POJAČANJE: Centar kakvog do sada niste videli potpisao za FMP, od naredne sezone u Zvezdi? (FOTO) (VIDEO)

Kada se ponovo posle dve godine pauze pojavio u svetu košarke, u emisiji ‘Inside the NBA’ Šakil O’Nil i Čarls Barkli, legende najjačeg svetske lige, poslale su jasnu poruku Ostinu.

– Očigledno je Ajzea Ostin rešen da svima, pa i najvećim legendama NBA lige, dokaže šta još ume i može da pokaže na parketu – poručio mu je popularni ‘Šak’.

Ta odluka je izgleda bila selidba u Beograd.

(Izvor: youtube / Sports Warehouse)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter