1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan čeka Karpoš, a za ljubitelje fudbala Serija A, Primera i FA Kup

Objavljeno: 07.01.17 u 08:45

Što se tiče domaćeg sporta, glavni događaj dana na TV programima trebalo bi da bude utakmica košarkaške ABA j.t.d. lige između Partizana i Karpoša.

Od 21 sat u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ trebalo bi da se igra utakmica ABA j.t.d. lige između Partizana i Karpoš Sokolija, a da taj prenos bude rađen na prvom programu TV ArenaSport.

Međutim, ostaje još da se vidi hoće li biti nekih pomeranja tokom dana, pošto je ekipa Karpoša juče ostala zavejana usled velikog minusa u regionu, a recimo MZT uopšte nije otputovao za Zagreb na meč sa Cibonom.

Ljubitelji fudbala na četvrtom kanalu ArenaSport televizije će moći da od 20:45h gledaju meč Serije A između Napolija i Sampdorije, dok će ljubitelji španske Primere ili engleskog FA Kupa biti uz SportKlub.

Od 13:30h Mančester junajted dočekuje Reding (SK1), Od 16h na SK2 igraju Saton i Vimbldon, a od 18:30h Arsenal gostuje Prestonu na SportKlubu 1.

U okviru Primere od 13h na SK3 Real Madrid dočekuje Granadu, od 16:15h (SK1) igraju Eibar i Atletiko Madrid, od 18:30h na drugom kanalu SportKluba Sporting Hihon gostuje Las Palmasu, dok od 20:45h Sosijedad dočekuje Sevilju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter