1
Košarka

PROMRZLI BOŽIĆ I LJUBAV U RUSIJI: Najlepši sportski par o današnjem danu za HOTSPORT (FOTO)

Objavljeno: 07.01.17 u 21:57

Danilo Anđušić briljira u Parmi, a uz njega je i njegova supruga Ivana Maksimović Anđušić, te današnji praznik proslavljaju zajedno, daleko od domovine.
Poslednjeg vikenda u junu 2015. godine su se šampionka u streljaštvu i poznati košarkaš zakleli na večnu ljubav u Grčkoj, na predivnom i suncem okupanom Santoriniju. Sada su u takvoj situaciji da posmatraju fotografiju sa tog prelepog dana  u njihovom stanu u Permu, u kojem je ovih dana oko 30-ak stepeni ispod nule. Što i nije toliko strašno za taj deo planete. Sport je takav, Anđušići ovaj Božić proslavljaju na ledenoj granici Evrope i Azije, ali će se potruditi da sve podseti na Srbiju.

– Trudimo se da ispoštujemo sve naše običaje, što je više moguće. Iskreno, radujem se što smo u Rusiji, imamo tu sreću da možemo da odemo do crkve i tamo provedemo neko vreme ovog predivnog dana. Dosta stvari podseća na Beograd i Srbiju, takođe se slavi Božić, mahom su pravoslavci oko nas, tako da se osećamo skoro kao kod kuće, otpočeo je košarkaš.

FOTO: KOŠ ZA SREĆU
FOTO: KOŠ ZA SREĆU

VTB liga je nemilosrdna, pa se igra i na najveći hrišćanski praznik. Parma je odmerila snage sa Avtodorom u meču koji je, kao za inat, otišao u produžetak nakon kojeg je Anđušićeva družina poražena. Ali srećna okolnost je to što se meč igra u Permu, te je srpska šampionka na Božić bila odvojena od svog supruga na svega par sati.

– Nismo imali baš ceo dan na raspolaganju zbog utakmice koju smo igrali sa Avtodorom, ali jedva sam čekao ovaj deo, koji sledi nakon košarke. Moja lepša polovina i ja ćemo sada uživati u njenim specijalitetima i večeri sa najbližim prijateljima ovde u Permu, tako da sa sigurnošću mogu da kažem da će ovaj dan biti jedan od onih koji se dugo pamte.

Ova priča je dokaz da dvoje mladih koji se vole mogu dom da učine od svakog mesta na zemaljskoj kugli, pa makar na njemu bilo i nenormalno hladno, kako je u ovom gradu na obali kame i obroncima Urala.

0
0

1 Komentara

  1. Najlepši par?Imate li vi oči ili nosite ogromne dioptrije?!Ako je ženska osoba lepa,ne znači da je i par lep.Po čemu je to Anđušić lep i šta ima lepo na sebi?Voleo bih da mi objasnite na čemu ste to zasnovali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter