0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NA RADARU VELIKANA: Nemanja Maksimović između Italije i Španije

Objavljeno: 07.01.17 u 16:50

Strelac pobedonosnog pogotka za orliće u finalu svetskog prvenstva na Novom Zelandu privukao je na sebe pažnju velikih klubova.

Prema pisanju italijanskog „ Kalćomerkata“ petostruki uzastopni šampion Italije, Juventus, zainteresovan je da u svoje redeove dovede srpskog igrača Nemnju Maksimovića.

Mnogo igrača se u poslednje vreme povezuje sa torinskim klubom, među kojima je bio i jop jedan član znatne generacije sa Novog Zelanda, Sergej Milinković Savić, koji je odbacio mogućnost selidbe iz Rima.

Maksimoviću ugovor sa Astanom ističi na leto, nakon čega će biti slobodan igrač i ukoliko želi da nešto zaradi Kazahstanski šampion će najverovatnije morati da ga proda ove zime.

Pored Juventusa od ranije je poznato da je za dvadesetjednogodišnjeg veznog fudbalera  interesovanje pokazala i Valensija ali za sada nisu napravili konkretnije korake.

Maksimović je za Astanu u protekle dve sezone odigrao ukupno 75 mečeva, u obe sezone osvojio šampionsku titulu a svom timu je pre dve godine doneo i istorijski plasman u Ligu šampiona. Čini se da je vreme za neki veći korak u karijeri.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter