0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEO: Neću da budem ‘maskota‘ u Zvezdi, doći ću ako se budem osećao zdravo (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 06.01.17 u 13:13

Miloš Teodosić nikada nije skrivao za koga navija kao i da bi želeo da se oproba u dresu Crvene zvezde.
Evropska i prekookeanska štampa su došle do usijanja u poslednjem periodu što se tiče pisanja o srpskom organizatoru igre i njegovom eventualnom odlasku u NBA ligu.

Srbi takođe žele da njihov košarkaš ode u SAD i pokaže Amerikancima šta zna, ali svakako im je bitnije da li će i kada igrati u Crvenoj zvezdi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Neću od toga da pravim „špansku seriju“. Rekao sam jednom i ništa se nije promenilo. Želim da obučem Zvezdin dres, moj jedini „uslov“ je da se u tom trenutku karijere osećam zdravo i spremno da zaista pomognem klubu, a ne samo da budem maskota na terenu. To nikako, kazao je Teo.

Pored priče o crveno-belima, Teodosić se osvrnuo i na NBA-ligaše koji stoje u redu za njegove usluge:

– Videćemo u junu, prerano je sada bilo šta tvrditi. Ugovorom sam vezan za CSKA do leta i ne treba sada ništa da pričam. Najpre me zanimaju uspesi sa CSKA, pa ako oni budu kao prošle godine, lako ćemo razgovarati na leto. Neću više da trošim reči o NBA, jer sam sve rekao o tome, zaključio je plejmejker CSKA.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter