5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SNEŽNI ČOVEK LE TALEK: Fudbaler Zvezde se obratio povodom spornog ‘tvita’ ( FOTO)

Objavljeno: 06.01.17 u 14:54

Zvezdin univerzalac putem Instagrama objasnio svoj pređašnji tvit kojim je dolio ulje na vatru, rasplamsalu posle objave FIFPro-a da strani fudbaleri treba da izbegavaju Srbiju.

Le Talek očigledno se u Rusiji privikao na niske temperature, o čemu svedoči i njegova slika objavljena na instagramu. 

URNEBESNO: Le Talek odgovorio FIFAPro na upozorenje da igrači ne dolaze u Srbiju (FOTO)

Francuz je uz sliku poručio nvijačima da je potpuno spreman i da pridaju preveliku pažnju šali koju je objavio na svom tviter profilu.

 

Spreman sam da počnem treninge sa svojim klubom sledeće nedelje. Ono na tviteru je bila obična šla, ne treba praviti lažne priče od toga. Osećam se potpuno dobro u Beogrdu, vidimo se uskoro.- poručio je Le Talek i stavio takčku na ovu priču.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

5 Komentara

  1. po nalogu – naredbi se obraca … jer je On i jos po koji … iz D.P. … od predsednika zvezde u senci … ima sve drzavne garancije za isplatu ogromnih-skupih ugovora … doticni gospodin i njegov menadzer … pouceni iskustvom u D.P. zvezdi, ONIH IGRACA … koji te garancije nemaju, su se po sudovima vukli i vuku … D.P. zvezda je najbolji primer … koliko ih svoja potrazivanja preko suda naplati … ili … ce naplatiti … dragi gospodine … svi ljubav prema zvezdi na sudu dobise .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter