0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: mztskopjeaerodrom

PROBLEMI: MZT nije otputovao u Zagreb

Objavljeno: 06.01.17 u 22:09

Košarkaši MZT-a zbog vejavice nisu danas otputovali u Zagreb, gde bi u nedelju trebalo da igraju meč protiv Cibone u Jadranskoj ligi.

To, prema Upravi MZT, ugrožava odigravanje utakmice u predviđenom terminu, jer sutra nema leta iz Skoplja za Zagreb, a odlazak na tu utakmicu autobusom uopšte nije u planu zbog loših uslova na putu Skoplje-Beograd.

MZT će, kako se navodi, informaciju o tome kada će skopski tim krenuti ka Hrvatskoj i da li će utakmica protiv Cibone biti odigrana u predviđenom terminu ili će biti odložena dan ili više objaviti svom sajtu i Fejsbuk profilu.

ZAVEJANI SOKOLI: Nepredviđeni problemi za Partizanovog rivala

Avion kojim je makedonski šampion trebalo da odleti u glavni grad Hrvatske zbog loših vremenskih uslova uopšte nije sleteo na Aerodrom „Aleksandar Veliki“.

Kako je saopštio MZT, igrači su se, nakon što je let otkazan, vratili u dvoranu „Jane Sandanski“, gde će odraditi večernji trening, koji je trebalo da se održi u Ciboninoj dvorani u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter