in , ,

PREDIVNO: Stefan Đoković bodri Noleta sa „‘Ajde, tata“! (FOTO)

FOTO: STARSPORT

Novak Đoković danas se plasirao u finale turnira u Dohi, a podršku je dobijao i od svog sina naslednika, Stefana.

Novak je protiv Fernanda Verdaska spasio pet meč lopti i ove Badnje večeri se izvukao za finale, a pozitivne impulse slao mu je i sin Stefan. Barem je tako napisala na instagramu supruga Novaka Đokovića, Jelena.

– Stefan je danas imao specijalni “reket” dok je gledao tatu, onaj koji ne može da razbije ništa po kući dok izvodi tatin forhend. Tata, volela bih da vidiš koliko je tvoj sin ponosan na tebe dok igraš, i kako viče ‘Ajde, tata’ sa podignutom pesnicom – napisala je Jelena.

Zatim je nastavila na engleskom jeziku:

– Tenis ne dozvoljava porodicama da se okupe u svojim domovima kada su praznici. Večeras je naše Badnje veče, poseban razlog za porodična okupljanja. Srećom, zahvaljujui tehnologiji i podršci i razumevanju, tata će biti sa nama duhom.

Zatim se ponovo vratila na srpski jezik i poželela svima srećan najradosniji hrišćanski praznik.

– Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevazidjete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji – Hristos se rodi – napisala je Novakova supruga.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKI USPEH: Sreća na licu Dejana Radonjića

PROBLEMI: MZT nije otputovao u Zagreb