0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Szolnoki Solnok 4.1.2017. 4. januar Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE: Neće biti lako u subotu (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.17 u 12:22

Košarkaši Partizana će na Božić odigrati meč sa Karpošem u ABA ligi.
Da je roster crno-belih kompletan, Makedonci ne bi bili težak zalogaj mašineriji Aleksandra Džikića, umesto kojeg u poslednje vreme isključivo lekari kroje tim.

Beograđani su u seriji od sedam uzastopnih pobeda u regionalnom takmičenju, ali ovoga puta dosta oslabljeni pred novo iskušenje.

– Naša situacija može da bude mnogo bolja, daleko smo od kompletnog sastava. Ne verujem da će bilo koji od povređenih igrača moći da pomogne, tako da smo za tu utakmicu vrlo oslabljeni. Naravno, istovremeno je to šansa za neke druge momke da iskoriste više minuta u igri, započeo je Džikić.

Iako se Vanja Marinković nije teže povredio, trener Partizana na njega neće moći da računa za ovaj duel.

CRNO-BELI DOČEKALI: Lekari se izjasnili o povredi Marinkovića

– Što se tiče našeg protivnika, to je tim sa igračima koji znaju da igraju, i ako im se dozvoli da nađu potreban prostor i vreme, oni znaju to da iskoriste. Uz to, nemaju imperativ pobede, već su pobeđivali favorite na papiru, i mi se spremamo za vrlo tešku utakmicu, od početka do kraja, kazao je Aleksandar Džikić.

Ulaz u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ biće slobodan sutra od 21 čas za sve one koji žele da podrže desetkovane crno-bele.

(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter