0
AdmiralBet ABA Liga

STIGAO DETALJNIJI IZVEŠTAJ: Poznata dužina pauze Vanje Marinkovića

Objavljeno: 06.01.17 u 17:37

Košarkaš Partizana Vanja Marinković doživeo je nezgodnu povredu skočnog zgloba na utakmici FIBA Lige šampiona sa Solnokom a pregledima je utvrđeno i dužina pauze

Svi u se dvorani “ Aleksandar Nikolić“ uhvatili za glavu nakon što je talentovani bek hramljući i uz pomoć saigrača napustio parketa, sa zebnjom čekajući informciju o težini njegove povrede.

CRNO-BELI DOČEKALI: Lekari se izjasnili o povredi Marinkovića

Kako javljaju beogradski mediji, ovog popodneva je stigao i detaljniji izveštaj o težini povrede i dužini odsustva a ono kaže da će Vanja Marinković odsustvovati sa parketa do tri nedelje.

Iz Partizana su se nadali boljim vestima lekara ali će nazalost na nešto duži period ostati bez jednog od važnijih igrača u trenucima kada su i onako već desetkovani.

Potsetimo da je van Partizanovig stroja zbog povrede već duže vreme Đorđe Majstorović dok su meč sa Solnokom iz istog razloga propustili i Frenk Robinson i Branislav Rakovica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter