0
ATP

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA: Verdasko nije imao sreće (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.17 u 18:35

Najbolji srpski teniser plasirao se u finale Katara posle velikog preokreta protiv Fernanda Verdaska, spasivši čak pet meč lopti.

Uprkos meču sa dosta oscilacija i izuzetno teške situacije u taj-brejku drugog seta, Đoković je smogao snage da savlada rivala i zakaže borbu za trofej, prvi u 2017. godini.

Ipak posle meča Nole je bio izuzetno skroman u izjavi, naglašavajući sjajnu igru svog rivala, priznavši da je Španac veći deo meča bio bolji protivnik.

– Ne bih mogao da opišem drugi set u jednom rečju. Jednostavno imao je sjajne forhende, imao  je šansu da završi meč kako je želeo.  Moram reći da je Fernando je bio bolji tokom većeg dela meča, ali može se reći da nije imao sreće.- rekao je Đoković.

( Izvor: Youtube/PavlikTNS)

Takođe Novak se osvrnuo i na loše uslove igre, navodeći da su i oni dosta uticali na nešto slabije izdanje obojice tenisera. Takođe naglasio je jedan detalj koji mu se kako kaže, tokom karijere nije prečesto dešvao.

– Uslovi za igru su ponovo bili loši. Zbog toga nismo nikako uspevali da napravimo kontinuitet u igri. Bio je ovo definitivno jedan od najinteresantnijih  mečeva koje sam ikada odigrao, ne sećam se da sam mnogo puta u životu sačuvao pet meč lopti.- rekao je Đoković zahvališi se i publici na sjajnoj podršci kako za njega tako i rivala.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter