5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VELIKI USPEH: Sreća na licu Dejana Radonjića

Objavljeno: 06.01.17 u 21:29

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede nad Žalgirisom je bio veoma zadovoljan, naročito igrom u prvom poluvremenu.

Crvena zvezda je večeras trijumfovala u meču protiv Žalgirisa rezultatom 77:61, a u jednom momentu je imala i 28 poena prednosti. Bio je to prvi trijumf crveno-belih u poslednja četiri meča protiv litvanskog tima.

– Dobili smo Žalgiris van Beograda u meču u kom smo veoma dobro odigrali prvo poluvreme. Imali smo veliku prednost i posle smo kontrolisali utakmicu. Za nas je ovo dobra situacija i veliki uspeh – izjavio je posle meča Dejan Radonjić.

EVROLIGA: Zadar ili Žalgiris, nije bitno! Evropa neka se pazi, jer Zvezda baš gazi! (VIDEO)

Pohvalio je skok u odbrani kao jedan od faktora ovako ubedljivog trijumfa.

– Svesni smo toga. Igramo mnogo bolje u odbrani, a pogotovo smo dobro odigrali protiv dobruh šuteva Žalgirisa i uspevali smo da kontroilišemo njihov ofanzivni skok. Uz to smo odigrali pametno u napadu, posebno u prvom poluvremenu – poručio je strateg crveno-belih.

0
0

5 Komentara

      • Stole, nije dan za repliku bilo koje lose sadrzine … ti mi Stole ovim komentarom licis na one lose navijace zvezde i FMP-a … sinoc je pobedila srpska kosarka … navijaci partizana i ljubiteli sporta i kosarke nikad nece zaboraviti ovih 5 godina … i ko zna koliko ce jos da traje … dok su ONI ( ljudi u i oko zvezde ) na vlasti. sta partizanu uradise braca vucic sa covicem … ?! ako znamo ISTINU … i znamo kako da se protiv zla borimo … kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan da zaigra i beton ligu … za nekoliko godina ce se u evropu vratiti ZDRAV i USPRAVAN i zauzme mesto koje je imao … primer vaterpolista. slepilo ce nas drzati-odrzavati da stalno tavorimo i budemo ekipa za podkusurivanje … braci vucic i covicu ciniti zadovoljstvo na po njima dobro odradjenom poslu … prvo u svoje dvoriste smece da ocistimo: ubacene TROJANCE iz partizana oteramo i krenemo od pocetka kao tih davnih godina sa profesorom nikolicem, kice i prajom …

        0
        0
        Odgovori
        • Smrt Fasismu – Sloboda Narodu! Penzioner, Kalemegdan, sah i golubovi placu za tobom… ‘Ajd polako, nogu pred nogu…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter