0
The Best Of

VREMEPLOV: Uvek ćemo se rado prisećati čuvene finte i gola Mihaela Šumahera (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.17 u 23:59

Legendarni Mihael Šumaher pre dva dana napunio je 48. godinu, a iako će ostati upamćen kao jedan od najboljih vozača Formule 1, mi se prisećamo jedne od njegovih majstorija sa fudbalskog terena.

Ceo svet se iz dana u dan nada da će Mihael Šumaher u mesecima pred nama moći da proslavi svaki od rođendana koje je proveo u komi, usled svima dobro poznate nesreće sa skijanja pre tri godine.

Naravno, svi ćemo ga pamtiti kao jednog od najvećih, ako ne i najvećeg vozača Formule 1, ali se u današnjem vremeplovu podsećamo jedne od njegovih minijatura sa ‘zelenog fudbalskog tepiha’.

VREMEPLOV: Ronaldo, Bartez, Leman, Gece – magistri mokrenja na fudbalskom terenu (VIDEO)

Nažalost, sada se često igraju utakmice u čast velike legende svetskog sporta, a i mnogo puta u svom životu je Mihael Šumaher sam bio deo humanitarnih utakmica. I na njima je nekoliko puta bio strelac.

Gotovo po pravilu je igrao napadača, pa je zato i razvio izuzetan njuh za gol. Kada ovako dobije loptu u prostor, golmana lako obilazi i trese mrežu kao od šale.

(Izvor: youtube / sercan901)

Impozantno deluje da se isticao igrajući u timovima sa Ronaldo, Zidanom, Figom, Raulom

Da zaista poseduje fudbalsko znanje i da nikako ‘ne bi ostao gladan’ ni da je umesto kacige nosio kopačke, Šumaher je pokazao i u ovom susretu, kada je udarcem sa distance gađao u same rašlje.

VREMEPLOV: Dan kada je Ronaldinjo ‘patentirao’ potez kakav fudbal nije video do tada (VIDEO)

Ali, na golu je ipak stajao veliki Đanluiđi Bufon. Pogledajte na 0:54 ovog snimka, ali nikako pre toga ne propustite vanvremensku čaroliju Luisa Nazarija da Lime Ronalda.

(Izvor: youtube / Ferjo Jo)

VREMEPLOV: Kako se Valeri Božinov našao na meti ‘Ubice’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter