1
Vaterpolo

NAJBOLJI NA SVETU: Srpski vaterpolista ispred svih kolega

Objavljeno: 05.01.17 u 13:48

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović izabran je za igrača godine u tradicionalnom izboru prestižnog američkog časopisa „Swimming world“.
Filipović je bio najbolji igrač na Olimpijskim igrama u Riju gde je Srbija osvojila dugo čekano zlato i kompletirala sve titule, a krajem decembra proglašen je za sportistu godine po izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Ovaj igrač trenutno nastupa za Olimpijakos, a u karijeri je još igrao za Radnički iz Kragujevca i Pro Reko, kao i za Partizan u kojem je sve počelo.

0
0

1 Komentara

  1. bravo za novinara – petra lazica i redakciju … ceo dan se po medijima vrti lepa vest … da je najbolji na svetu … samo petar lazic imase hrabrosti da napise-spomene i vatepolu AKADEMIJU-INSTITUCIJU vk partizan … DA, TAMO JE SVE POCELO !!! za sve vaterpoliste i najtrofejniji sport u Srbiji. sta bi se i kako pisalo da je kojim slucajem ponikao u drzavnom projektu … ime partizana je za uspeh srpskog spota definitivno zabranjeno, za sve tv stanice i njihove voditelje … kao i za pisane medije … kako li ce proci petar lazic i vasa redakcija … tek ce se po novim naslovima i tekstovima videti …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter