2
Domaći fudbal

MARKO MRKIĆ O TRANSFERU: Ne zanimaju me Zvezda ni Vojvodina, samo Radnički

Objavljeno: 05.01.17 u 21:32

Mladi fudbaler Radničkog Marko Mrkić ove sezone udarna je igla u pištolju zvanom Real sa Nišave. Njegov učinak nije prošao nezapaženo, a on poručuje da ga ne zanima transfer u domaće klubove.

Iako ima tek 20 godina, Mrkić je igrač sa najvećom minutažom, na terenu je proveo čak 1835 minuta u 21 utakmici. Treneru Rastavcu odužio se sa osam golova i četiri asistencija.

Mladom fudbaleru cena raste, zamku je postavio Torino, a kako se Nišlije još nisu upecale, do vrednog plena u vidu napadača pokušavaju da dođu domaći klubovi. Interesovanje je pokazala Crvena zvezda, a po rečima raznih medija iz prikrajka vreba i Vojvodina, koja bi nakon Nikole Ašćerića želela da dovede i Mrkića iz niškog superligaša.

Ne zanimaju me priče koje kruže u medijima. Ja odlučujem o svojoj karijeri i ne idem u Zvezdu ni u Vojvodinu. Iz Radničkog jedino mogu „preko“. Ako postoji, imponuje interesovanje šampiona, ali srce je odlučilo, u Srbiji mogu da nosim samo dres Radničkog i nikog drugog. Tu se svaka priča završava, odlučno poručuje Mrkić.

Marko Mrkić je ponikao na Čairu, baš poput svog oca Saše Mrkića. U omladinskoj karijeri nosio je i dres Jagodine, a potom je od povratka na Čair odigrao 52 utakmice, a postigao je 12 golova.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter