3
Domaći fudbal

EKSKLIZIVNO ZA HOTSPORT: Trener nahvalio ‘Zvezdinog‘ Budeskua (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.17 u 16:03

Valeriju Racita je za čoveka koji bi danas trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom rekao da je bio najtalentovaniji junior u Rumuniji.
Konstantin Budesku je fudbaler odličnog kvalitete koji je pre dva dana odbio da se preseli u Bukurešt i obuče dres Steaue, tvrdi Racita.

Transfer „bombu“ iz Rumunije, koju je Crvena zvezda spremila navijačima, ekskluzivno je objavio HotSport, a preko prijatelja iz komšiluka došli smo i do trenera Valeriju Racite, koji je otkrio Konstantina Badeskua sa samo 16 godina, kao igrača Petrolula iz Ploestija.

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Rumunije u Beogradu, sledi ugovor sa Zvezdom

– Ako Konstantin završi prelazak u Zvezdu biće dobro pojačanje. Ima odlične kvalitete, a pre dva dana je odbio da se iz Astre preseli u Bukurešt i obuče dres Steaue, naše Zvezde, kazao je Racita.

Na domaćoj sceni u komsiluku je ovaj fudbaler veoma poznat, i važi za jednog od najboljih na toj poziciji tako da je euforija među Zvezdinim navijačima opravdana.

PREDSTAVLJAMO: Pogledajete evrogolove Budeskua, veziste koji je bio na skeneru Partizana (VIDEO)

– Napravio je odličan transfer u Kini i bio je dobro plaćen u Dalijenu. Ipak, posle te epizode imao je uspon i verovatno želi novi izazov izvan Rumunije. Kao trener koji ga je lansirao kao tinejdžera na glavnu scenu, mogu da kažem da je bio najtalentovaniji junior u zemlji. Uvek se bori maksimalno, zna da dobro asistira i izvodi dobro prekide. Ako dođe u veliki klub kao što je Zvezda, posao treba da bude dobar obostrano, zaključio je za HotSport Racita.

Ovaj fudbaler je pre godinu dana bio na meti Partizana, ali nije došlo do realizacije transfera, sudbina je izgleda htela da Budesku ipak završi u Beogradu.

(Izvor: YouTube/Danny Productions)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter