2
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

POSLE ‘KROVA’ NA JUG SRBIJE: Bratislav Živković novi trener Radnika iz Surdulice

Objavljeno: 04.01.17 u 14:09

Bivši trener Voždovca će zameniti Milorada Kosanovića na klupi Sudruličana.

Bratislav Živković sezonu je počeo na klupi ‘Zmajeva’ sa ‘krova’, a sada će se obresti na novom mestu i u potpuno novoj sredini. Prema saznanjima HotSporta, Živković će biti novi trener Radnika iz Surdulice.

– Izuzetno mi je drago što sam među prijateljima ovde i što sam dobio poverenje ljudi koji ulažu velike napore da Surdulica i ovaj deo Srbije ima jednog superligaša. Došao sam u klub koji polako ali sigurno laganim koracima stiče autoriret u SL i koji ima velike ambicije da u narednom periodu zadrži status superligaša. Što se tiče mojih prvih koraka ovde, najpre moramo poraditi na formiranju tima i dovođenju novih igrača, trebaće nam pet ili šest kvalitetnijih igrača. Što se tiče priprema, one moraju biti odrađene onako kako treba i da već u prvo kolo nakon ove zimske pauze uđemo što agresivnije i žešće i u startu napravimo jedan dobar rezultat – kaže po dolasku u Surdulicu Bratislav Živković i nakratko dodaje:       

– Ja nisam neko ko daje bombastične izjave i obećanja. Ja ću svoju energiju preneti igračima i ako budemo uspeli da dovedemo adekvatna pojačanja, verovaćemo u zajednički uspeh – jasan je bio Živković.

On će na tom mestu smeniti Milorada Kosanovića, koji je prethodnih par meseci samo bio na jugu Srbije, ali se najviše istakao po kritikama na račun suđenja u samom finišu jesenjeg dena prvenstva, kada je optužio FSS, čelnike Superlige i Sudijsku organizaciju da su – lopovi.

Bratislav Živković u igračkoj karijeri nosio je dres Vojvodine, Crvene zvezde i Sampdorije, a kratko je bio igrač Obilića i BASK-a.

Kao trener bio je asistent u Crvenoj zvezdi i belgijskom Lirsu, a prvi samostalan angažman imao je u Voždovcu gde je proveo godinu dana.

0
0

2 Komentara

  1. Oterali Kosanovica zbog istine. Da cujem sada komentare od mandova, samo da cujem sta ce da izmisle iako je sve jasno kao dan. Tako bi se desilo isto i trenerima Vozdovca i Mladosti iz Lucana da prokomentarisali ociglednu kradju. No valjda je Kosan od njih imao najkraci fitilj. E mandovi mandovi…

    0
    0
    Odgovori
    • Jbt, niti jednu vest covek ne moze da procita a da na istoj nisu kmecali vatikansko – ustaski bolesnici…. kmeeee ovo, kmeeeee ono…. auuuu jbt!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter