0
Evropske lige

PELEGRINO ODGOVORIO KATAIJU: Volim igrače koji su stalno maksimalno posvećeni timu

Objavljeno: 03.01.17 u 18:51

Sportska javnost, kao i sam Aleksandar Katai, su očekivali da će Srbobranac imati značajniju ulogu u Alavesu, što za sada nije tako.
La Korunja i tim Maurisija Pelegrina se večeras susreću u Kupu kralja, očekuje se da se Srbi ponovo neće naigrati. Jedan od njih u Alavesu koji je izrazio svoje nezadovoljstvo jeste Aleksandar Katai.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je strategu Pelegrinu stavio do znanja da je nezadovoljan minutažom, te je usledio sastanak trenera i fudbalera u prsotorjiama Alavesa.

– Razgovarao sam sa Kataijem, volim igrače koji se bune kada ne igraju standardno. I ja sam bio fudbaler, znam da to nije prijatno. Ali, takođe volim i igrače koji su uvek maksimalno posvećeni timu, koji rade maksimalnim intenzitetom čak i onda kada nisu pozvani da budu deo tima na utakmicama, rekao je Pelegrino.

Argentinac je već otpisao Aleksandra Pantića kao nekoga ko već u ovom prelaznom roku može da završi pozajmicu u Baskiji i da se vrati u Viljareal, videćemo kakvu će budućnost imati Katai koji je jedno, u šalji, pomenuo da je očigledno da Argentinac ne voli Srbe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter