1
Fudbal

FOTO:www.futbolistasaxem.com

NOVI VELIKI KORAK: Zvezdin ‘promašaj’ menja najboljeg igrača Južne Amerike

Objavljeno: 03.01.17 u 13:09

Argentinski napadač Hernan Barkos pojačava šampiona Kopa Libertadores, ekipu Atletiko Nasionala.

Kako godine prolaze nekadašnji napadač Zvezde je sve više na ceni i trenutno je jedan od najtraženijih igrača u Južnoj Americi. Ovih dana Barkos se sprema na novi veliki korak u svojoj karijeri i pojača ekipu Atketiko Nasionala.

Napadač bi u redovima Kolumbijskog kluba trebao da zameni zvanično najboljeg igrača Južne Amerike u prethodnoj godini Migela Borhu za kojeg se interesuju brojni evropski velikani.

Kako će se Borha vrlo verovatno već ove zime zaputiti ka Evropi iz redova Atletika su brzo kontaktirali Barkosa koji je prethodno raskinuo ugovor o pozajmici sa ekipom argentinskog Veleza pa bi u Kolumbijskog velikana stigao kao pozajmljeni igrač lisabonskog Sportinga.

Nakon neuspešne sezone u Crvenoj zvezdi, u kojoj su mu mnogi osporavali fudbalske kvalitete, Hernan Barkos je izgradio veoma zavidnu karijeru u Južnoj Americi. Tu je nastupao za mnoge velikane popu LDU-a iz Kita, Palmeiras, Gremio.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

  1. Sporting je dobar klub ali Barkos se nije naigrao isto ko u Zvezdi . U Sportingu nije ulazio ni ko zamena . Juzna Amerika je za njega i tamo se lepo snalazi . Ostalo nista .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter