0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

NAPUŠTA MILANO: Jovetić na meti španskog prvoligaša

Objavljeno: 03.01.17 u 11:58

Bivši napadač Partizana nezadovoljan statusom u Interu a njegov menadžer navodno je već otpočeo pregovore sa zainteresovanim klubom.

Od kada je napustio Fiorentinu, Stevan Jovetić nikako da uđe u kontinuitet igara. Tokom boravka u Mančester sitiju nije bio u prvom planu, tako je i sada u Interu.

Činilo se na početku prošle sezone da je konačno našao sebe i milanskom klubu, odigrao odlično na startu sezone ali kako je sezona odmicala slabile su i njegove partije. Ove sezone crnogorski fudbaler je potpuno u drugom planu na „Đuzepe Meaci“ i uveliko razmišlja o promeni sredine.

Trener Sevilje, Sampaoli navodno je veoma zainteresovan da dovede Jovetića na „Ramon Sančez Pishuan“ i pojača napad svog tima. Kako se navodi trener kluba iz Andaluzije je veoma nezadovoljan napadačima kojim trenutno raspolaže a kako veoma ceni kvalitete dvadeset sedmogodišnjeg Crnogorca spreman je da ga dovede ove zime.

Trener Sevilje želi igrača sa iskustvom u Ligi šampiona, dok Jovetić traži mogućnost da oživi ponovo svoju karijeru na velikoj sceni tako da bi ova ponuda mogla da bude i te kako interesantna za obe strane. U svakom slučju razrešenje ove situacije možemo očekivati vrlo brzo.

Pripemio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter