28
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI JE TO PARTIZANOV ADUT: Džikić ‘pikirao’ američko pojačanje, i to veliko! (FOTO)

Objavljeno: 03.01.17 u 12:37

Da li će to biti novogodišnji poklon za navijače Partizana?

Aleksandar Džikić je sa aktuelnim timom Partizana napravio ozbiljne rezultate, kako u regionalnoj ABA ligi, tako i u FIBA Ligi šampiona. U oba takmičenja crno-beli su nadomak plasmana u plej-of, ali za veće domete su potrebna pojačanja.

To bi, prema nekim najavama, mogao da bude košarkaš izraelskog Hapoel Elijata, Tonija Mičela, koji igra na mestu beka ili krila, odnosno, pozicijama ‘dva’ i ‘tri’.

ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽE ON: Jokić briljirao, a Grin, Durent i ostali nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Mičel ima 27 godina, visok je 198 centimetara, a u karijeri je bio NBA igrač, kada je nosio dres Milvoki Baksa, a igrao je još za Dinamo Sasari, Estudijantes, Krasni Oktobar, pa i Hebei iz Kine.

Poznat je kao igrač koji ume da pogađa u serijama, dobar je sa distance, a možda je baš to što je nedostajalo ‘parnom valjku’ u dosadašnjem delu sezone.

Sve je još uvek u domenu spekulacija i o usmenom dogovoru, ali bi njegov dolazak sigurno obradovao navijače Partizana.

0
0

28 Komentara

  1. dA DOVEDU JOS 3 AMERIKANCA DZABA, ZVEZDA JE NAJJACA! JOS NESTO, CZ UZIMA TITULU I U FUDBALU,KOSARKA SE ZNA JER SMO U OVOM TRENUTKU DALEKO BOLJI OD PARTIZANA,KOME ZELIM DA BUDE U ISTIM MUKAMA KAO MI STO SMO BILI,DA VIDE MALO KAKO JE TO,TEGIJEVCI POMIRITE SE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan treba teskasa, stvarno evo celu polusezonu igramo maltene sa Lukovicem na centru,treba superkvalitetan teskas,izuzetne snage, visine i vestine. Npr. Znatno bolji od drveta zvanog Kuzmic. Mislim da se KKP dobro ustremio, tako treba. Kao navijac i kao laik a ne strucnjak, vidim sansu i za titulu u ABA ligi u direktnom sudaru sa nabedjenima. Treba ih iznenaditi pred sam kraj lige, 15 dana pped plejof i dovesti dva supersonicna igraca i uzeti im ono sto misle da su vec uknjizili. Tako jedino mozes sa Coki lopinom. Nadamse da neko iz Djiletovog staba to cita….
    Mislim da bi Partizanu za taj ambush bilo dovoljno da dovede ovog garonju i jos jednog dalekometnog superpreciznog dzokerina. Napred veropski sampioni.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se po komentaru koliki si laik,nisi ni morao da napišeš.Pored toga si i mnogo glup dečko,ako misliš da je ovo moguće.

      0
      0
      Odgovori
    • Nismo mi nikome prodali ni dres, ni grb, ni ime. Je l’ tako limenko? Prati ti tvoj FMP i uzivaj misleci da je zvezdana.

      0
      0
      Odgovori
  3. Centar, nama je potreban centar, teskas…. Vanja Marinkovic igra na ovoj poziciji, i ocekujemo da pocne da postize 15+ poena po utakmici u kontinuitetu

    0
    0
    Odgovori
  4. U taboru radne grupe vlada strah.

    Kako za košarku tako i za fudbal.

    Vrištite panterganci samo to i znate.

    Od kako su ovi iz radne grupe uništili i košarkašku ligu ostaje nam nba.

    Institucija je bila dugo nba u dvorištu a sad pro…….

    0
    0
    Odgovori
  5. Uuuh što mi nešto poznato ovo imeee. Nešto tipa.,, Zvezda bacila oko na najboljeg skorera Evrokupa“ re:2016,neki Novembar, Decembar, a pravi ljubitelji Košarke će se setiti te vesti koja je bila aktuelna jedno vreme. U svakom slučaju, dobrodošao si Mičele u kult najsvetlije rabote ove države. Da gledamo jači derbi sa ovako jakom Zvezdom…

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa eto od 1 januara poskupljuju osnovne životne namirnice i uopšte skuplji život sad bar znamo gde se slivaju te pare i ko je državni bankomat samo napred dovedite ga samo da više ne kukate

    0
    0
    Odgovori
    • Navijaci FMPCZV se ponasaju po onoj „drz’te lopova“. I u fudbalu i u kosarci. Da Partizan ima para doveo bi kvalitetnijeg igraca od npr. Robinsona, i ne bi mu FMP uzeo Rakocevica. Budzeti Partizana i Zvezde su nesrazmerno razliciti, naravno u korist novoosnovanog kluba. Toni Micel igra i osrednjoj iraelskoj ekipi, a ovo vase pojacanje igra u Evroligi.

      0
      0
      Odgovori
      • E ovako da ti ja kulturno i lepo kažem koju pošto si i ti bio kulturan…Da li je moguće da nam uzmete tolike igrače svih onih godina a da nemate veći tj mnogo veći budžet? ??drugo pitanje da li je moguće da slušaš tegeltiju i da ti je svaka njegova reč Amin?a kada se uključi neko od navijača CRVENE ZVEZDE i postavi mu normalno pitanje i konstataciju protiv onoga što je on rekao odma ga prekine i isključi. ..treće najbitnije pitanje…KO JE NAPRAVIO TAJ VAS DUG JEL ČOVIC ILI VUCIC ILI DANILOVIC I VUJOSEVIC. ..Ja ću ti reći pošto ces ti verovatno postaviti kontra pitanje,dug u zvezdi su napravili Zika pauk, vesic, i ta garnitura ljudi iz ds koji su bili u našoj upravi ali najjače od svega što vi kukate i plačete 365 dana u godini 24 sata a seti se tih godina da li se iko od novinara pa i taj tegeltija oglašavao po pitanju zvezde dok sad krivi državu otvoreno zato što je zvezdi omogucen reprogram a vama nije a vaš bivši predsednik je rekao da su vam ponudili kao i zvezdi a da niste htelo prema tome trošili ste što niste imali sad vam drugi krivi

        0
        0
        Odgovori
        • To nije istina. Nuđeno je da platimo sve reprogramom dok je novi FMP dobio da ne plati ništa. To je veoma velika razlika. Ali to ne menja činjenicu da navijate za FMP. Jednog dana kad se raspadne ta instant priča, kao i sve takve u ovoj zemlji, pašće u vodu i priča o sistemu a onda ćete svi ladno reći – to je FMP a ne Zvezda. Lako je vama kad možete tako, mi imamo samo Partizan.

          0
          0
        • Kao prvo Žika pauk i Vesić su vam uneli u klub za četiri godine skoro dvadeset miliona evra o čemu imaš svedočenje Vesića na nekom vašem sajtu .problem je bila plata Pešića ,Šakote ili Zmaga (po milion),dovodjeni stranci ,sam Tadija je pričao kako vas mi deremo na terenu ali vi derete na parkingu pa u sezoni kad ste ispadali iz ABA lige pred gašenje vozile su se nove insignie,audi a6 i a8…Jel neko uhapšen za tolike dugove?Zašto?Jel ima još jedan sličan ,da ne kažem isti sliučaj u svetu ili kod nas da je sproveden takav UPPRD?Naravno da nema.Zakoni se pišu za jedan klub.Čekam samo i u fudbalu ali tamo ne bi smeli da se igraju da Institut iz Zemun polja pozajmi grb i navijače…to će da reše besomučnim pumpanjem para u ruke lopova.Malo klubu ,malo nama…nije Džaja bez razloga hapšen.

          0
          0
      • Treba malo bolje da se informises jer nije Rakocevic vec Rakicevicic. Toliko placete za tim Rakicevicicem a igrač nije čak ni prosecan.

        0
        0
        Odgovori
        • Urose,ne radi se tu o nekom reprogramu,nije to bio ni treci deo duga.Sproveden je UPPR i to samo u jednom klubu i u jednom sportu.Ja se samo pitam ,ako je taj UPPR nesto normalno i legalno kako kaze prvi covek kluba,a zasto ga onda ne sprovede i FKCZ ,ili neki drugi klubovi u drugom sportu.

          0
          0
        • Pardon, vlasnik kluba, ne prvi čovek već vlasnik. To je velika razlika. Kad budu jednog dana probali da uzmu klub ovaj će reći „paljba odavde, to je moje“. I jeste, to je njegov mali FMP samo sa iznajmljenim navijačima, dresom, imenom… Nije njima lako, uopšte.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter