0
Evropske lige

VESTI SA ‘ČIZME’: Miha dobija dva velika pojačanja za 20 miliona, da li Ljajić ide?

Objavljeno: 02.01.17 u 14:32

Srpski strateg Siniša Mihajlović najavio da će se Torino ove sezone boriti za Evropu, a da je tako govore i dva kvalitetna pojačanja koja stižu u grad ‘Fijata’.

Naime, Torino je uspeo da dogovori sa Romom transfer dva veoma kvalitetna bočna napadača. Prvo će Iago Falke zvanično postati član ‘bikova’ (igrao do sada na pozajmici), a put severa Italije kreće i Huan Manuel Iturbe. Roma će na transferu dvojice igrača inkasirati 20 miliona evra.

To nije jedina stvar koju dobija ‘vučica’, jer po dogovoru dva tima Roma će dobiti prvenstvo pri kupovini sjajnog desnog krila Bruna Peresa. To će biti šansa da Torino bukvalno vrati uloženi novac za dva veoma kvalitetna pojačanja.

PREOKRET: Ljajić bi u martu ponovo mogao da zaigra protiv Crvene zvezde na Marakani?

Ostaje sada da se vidi hoće li Adem Ljajić ostati u timu Siniše Mihajlovića. Po svemu sudeći neće, jer je pred ‘bikovima’ lepa ponuda Spartaka iz Moskve koji nudi između deset i 15 miliona evra. Podsetimo, Torino je Srbina od Rome otkupio za osam miliona evra.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter