5
Košarka

ŠOK U KUĆI KOŠARKE: Srbija ostala bez selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.17 u 20:14

Pravi grom iz vedra neba, samo dva dana posle ispraćaja najuspešnije košarkaške godine.

Potpuno neverovatno delovala je mogućnost da Marina Maljković posle zlata na Eurobasketu i bronze na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru podnese ostavku, ali, verovali ili ne, i to se desilo!

Trofejni stručnjak na klupi srpskih košarkašica je odlučila da se povuče sa te pozicije, piše ‘Kurir’, i to će javnosti saopštiti u utorak, kada će održati vanrednu konferenciju za medije u Kući košarke.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Razlog za sada nije poznat, ali predstavlja pravi šok za sve u Košarkaškom savezu Srbije.

Maljkovićeva je na klupi Srbije bila od 2011. godine i dovela je do samog vrha svetske košarkaške scene među damama.

(Izvor: youtube / Ilija Kovacic)

0
0

5 Komentara

    • cisto da znas taj sale nam je vratio musku seniorsku kosarku a stari nivo, ali vidi se da si veliki strucnjak, cim si ovo napisao, odlicno poznajes kosarku, svaka cast.

      0
      0
      Odgovori
    • A koga bi ti stavio za selektora umesto Saleta Grobara? Da ti pomognem,taj posao bi mogli dobro da obavljaju Zeljko Grobar,Duda Grobar,Dule Grobar,Kari Grobar,Muta Grobar…itd.,velika je to i uspesna domacinska familija,sve Grobar do Grobara.Nisi nadam se toliko neozbiljan da mislis da bi taj posao mogao da obavlja neko iz vase familije trubaca i muzikanata,mozda Nebojsa, a.. ? Razmisli ubuduce pre nego sto „prospes“ neki biser,bavi se muzikom,pusti kosarku…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter