0
Evropske lige

FOTO: Twiter/screenshot

PREMIJER LIGA: Mančester slavio u Londonu uz igrača više i gol iz ofsajda

Objavljeno: 02.01.17 u 20:32

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju trku za Ligu šampiona. Golovima Mate i Ibrahimovića slvavili sa 2:0 na gostovanju Vest Hemu.

Izabranici Slavena Bilića poraženi su večeras na domaćem terenu iako se čini da nisu zaslužili ovakav ishod. 

Ipak s obzirom na sve okolnosti koje su pratile ovaj meč, činjenicu da su već posle 15 minuta ostali sa desetoricom na terenu i izuzezno raspoloženog De Heu na golu junajteda jako teško je moglo biti drugačije.

Domaćin je ušao bolje u meč, i prvi zapredio golu protivnika ali je Lancini u 14. minutu samo zagreja večeras sjajnog De Heu. Ipak samo minut kasnije dogodio se momenat koji je u potpunosti odredio tok utakmice. Sofian Feiguli je tokom jednog napada svog tima nespretno reagova, uklizao Filu Džonsu i zbog tog starta, možda i prestrogo zaradio direktan crveni.

Od tog trenutka ekipa Žozea Murinja preuzela je kontrolu nad ovom utakmicom i u nekoliko navrata zapretila domaćinu ali je Vest Hem bio taj koji je do kraja prvog dela stvorio najbolju šansu. U samom finišu prvog dela igre Paje je opasno zapretio golu junajteda, šutem sa ivice kaznenog prostora međutim De Hea je fenomenalnom reakcijom sprečio brojčano slabijeg rivala da povede.

Ipak nastavak meča doneo je neminovno. Kako je vreme odmicalo sve je bila izraženija bročana prednost junajteda koji je do prednosti došao u 63. minutu golom Huana Mate posle asistencije Rašforda. Konačan rezultat postavio je Ibrahimović iz očigledne ofsajd pozicije, u 78 minutu minutu utakmice.

( Izvor: Youtube/iKhoStyle7i HD)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 20. kolo:

Midlzbro – Lester 0:0

Everton – Sautempton 3:0 (0:0)
/Valensija 73, Bejns 81pen, Lukaku 89/

Mančester Siti – Barnli 2:1 (0:0)
/Kliši 58, Aguero 62 – Mi 70/

Sanderlend – Liverpul 2:2 (1:1)
/Defo 25pen, 84pen – Staridž 20, Mane 72/

VBA – Hal 3:1 (0:1)
/Brant 49, Mekoli 62, Morison 73 – Snodgras 21/

Vest Hem – Mančester Juajted 0:2 (0:0)

( Mata 63. Ibrahimović 78)

Utorak:

20.45: Bornmut – Arsenal
21.00: Kristal Palas – Svonsi
21.00: Stouk – Votford

Sreda:

21.00: Totenhem – Čelsi

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter