1
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

POTVRDIO ZA HOTSPORT: Iz srpskog fudbala pravo u redove jesenjeg šampiona Kosova!

Objavljeno: 02.01.17 u 21:00

U svakom slučaju, može se reći da je ovo hrabar potez rođenog Novopazarca.

Nekadašnji fudbaler Novog Pazara sa internacionalnim iskustvom igranja u Švedskoj i na Malti Demir Avdić pojačao je jesenjeg šampiona Kosova, ekipu Trepče.

Rođeni Novopazarac ističe da je imao nekoliko inostranih ponuda, ali da je odlučio da Srpsku ligu zameni kosovskom.

– Tek kada sam upoznao predstavnike kluba iz Mitrovice prepoznao sam njihove motive i pravi način rada. Moje želje su veoma jasne, poklapaju se sa klupskim. Klub gaji šampionske ambicije i u tom slučaju predstavljaće Kosovo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a to je i moja želja. Želja svakog fudbalera je da se kroz karijeru bori na evropskoj sceni. Nadam se da ću dati svoj doprinos da Trepča bude šampion. Hvala mom menadžeru Aleksandru Radivojeviću koji mi je pokazao da je ovo prava sportska priča u koju se treba upustiti, poručio je u izjavi za HotSport 26-godišnji napadač Avdić.

Nekadašnji fudbaler Novog Pazara, Jošanice, Sinđelića, Ibra, Gotne, Mgabe i Zlatibora iz Čajetine, potpisao je šestomesečni ugovor sa jesenjim prvakom Kosova uz mogućnost da se saradnja nastavi i nakon tog perioda.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

  1. C ccc…kakav fudbaler takva i liga.. pa on u Čajetini nije mogao da izbori nešto medju 11…a u zonasu iz Sjenice bio osrednji igrač i sad našao da priča o njegovim ambicijama…a moj fudbala ko te sve igra

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter