3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE: Hugo nije želeo da napusti Crvenu zvezdu dok se ne oprosti od Delija (FOTO)

Objavljeno: 01.01.17 u 11:42

Crvena zvezda i Hugo Vijeira su se rastali, ali sada već bivši napadač crveno-belih nije želeo da ode dok se me pozdravi sa Delijama.

To je učinio preko Instagrama. Poželeo je srećnu Novu godinu i zahvalio se na podršci koju je imao u Beogradu.

– Srećna Nova godina i hvala za sve od srca – napisao je Hugo.

 

Portugalac će karijeru nastaviti u Japanu. Novi klub bi trebalo da bude Jokohama Marinos, a crveno-belima će pripasti 500 hiljada evra. Hugo je u dresu Crvene zvezde odigrao 43 utakmice i postigao je 27 golova.

0
0

3 Komentara

  1. Srecno Hugo.Moram priznati da zavidim Partuzanu kako se odnosi prema svojim legendama.Pogledajte jako samo cene Sasu Ilica,kao cene trane igrace koji su igrali za njih.A mi slepo slusamo sta nam kazu drugi.Zasto Huga nisu prodali letos i uzeli pare,zasto su dali milion za pozajmicu Grujicu kad smo vec bili prvaci.Sad za taj novac smo mogli da dovedemo igraca koji bi bio najbolji u ligi.Nedas igracu da ide nedas mu da igra i sve to u interesu Zvezde.Voleo bi da mi neko kaze ko ce odgovarati sto smo na Hugu izgubili milion,ili je mozda opet kriv Tole.Ili ce mozda DEDA MRAZ koji je kako rekoste crveno beli da nas spasi.GOSPODO NAVIJACI prestanite da muslite tudjom glavom deda mraz donosi poklone samo DECI a mi bi trebali vec jednom da odrastemo,ili nqm je bolje ovako da nas neko usvoji neko kao FMP .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter