3
Domaći fudbal

TRAŽE ŠTOPERA: A, talentovani defanzivac napustio Marakanu i ide u Italiju? (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.16 u 16:45

Crvena zvezda već drugu sezonu kuburi sa pojačanjima na mestu štopera, a jedan mladi momak rešio je da napusti stadion ‘Rajko Mitić’.

Crveno-beli na čelu sa trenerom Miodragom Božovićem ‘lutaju’ po svetu u potrazi za kvalitetnim pojačanjima na poziciji štopera. Za to vreme evropski klubovi odvode mlade talente iz Crvene zvezde. Kako prenosi Mondoprimavera.com, Empoli je blizu da angažuje mladog štopera Crvene zvezde.

Reč je o Nikoli Pejoviću, momku rođenom 1998.godine i koji je član omladinaca Crvene zvezde. Italijani su ove godine već primili 26 golova, a zadnju liniju žele da pojačaju mladim, ali talentovanim igračem, na kome bi kasnije mogli da zarade. Pejović do sada nije debitovao u prvom timu Crvene zvezde, ali ponuda iz inostranstva ima…

(Izvor: YouTube/Bratislav Cocic COLE)

0
0

3 Komentara

  1. Kako bre tog njegovog oca nije sramota…gura nesrecno dete u propast..on nemoze da igra ni za sVoju ulicu ali (bolesni)
    otac ga gurnuo cak u reprezentaciju..e to je nas fudbal..kakva crna kombinacija za italiju…ni u medjedjoj nemoze …auuuuuuu…sta rade…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa talentovan je jedno, a zreo za prvi tim je drugo. Mnogi talentovni su otisli preko i samo to i ostali – talentovani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter