6
AdmiralBet ABA Liga

TRESE SE SVLAČIONICA: Veliko slavlje košarkaša Partizana u Zagrebu (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.16 u 21:25

Crno-beli su danas ostvarili sedmi vezani trijumf u regionalnoj ligi.
Poslednja utakmica u 2016. godini i pobeda za pulene Aleksandra Džikića koji su pronašli način kako da proslave trijumf.

Partizan je umalo prokockao ubedljivu razliku u poslednjoj četvrtini, ipak su Beograđani uspeli da očuvaju prednost i slave 13. put u ABA ligi.

ABA LIGA: Hečer i Novica prejaki za Cibonu (VIDEO) (FOTO)

Naizgled uobičajno odmaranje nekon 40 minuta igre je prekinuo Frenk Robinson, nakon čega su mu se pridružili i saigrači.

0
0

6 Komentara

  1. Jedni slavili kod kuće u Zagrebu, pa otud i proslavili, a druge puštaju u Evroligi, da ne budu ekipa na kojoj će da poboljšavaju koš razliku, al čisto kao da se ne provali to, jer ovaj FMP, bi i Dinamik pobedio, a kamoli Real, CSKA i druge ekipe koje imaju po deset puta bolje i iskusnije igrače.

    0
    0
    Odgovori
  2. Redom svi navijaci partizanija su u debeloj frustraciji,bili stari ili mladji svi su ubijeni i psihicki poprilicno narusenog zdravlja pomoc pod hitno potraziti i popricati s’ nekim…

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo ti 03 dok smo mi pobedjivali real i cska i barsu vi ste mogli da sanjate o euroligi…kao sto kazete za fudbal…kad budete prvaci evrope javite se…e da…ti si klosar govedo jedno neobrazovano

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter