2
Domaći fudbal

SUPERLIGA PROGLASILA NAJBOLJEG: Fudbaler Partizana obeležio fudbalsku jesen u Srbiji

Objavljeno: 30.12.16 u 16:45

Na zvaničnom sajtu Superlige Srbije objavljen je njihov izbor za najboljeg pojedinca dosadašnjeg dela šampionata.

Izbor je sasvim očekivano pao na partizanovog Brazilca, Leonarda da Silvu Souzu, glavnog kreatora Partizanovog niza sjajnih rezultata. Krilni napadač crno-belih je na 18 odigranih mečeva postigao 12 pogodaka, čime je zslužio i tutulu najboljeg strelca jesenjeg dela šampionata. 

Sjanji Brazilac veoma je brzo ušao u srca navijača crno-belih, među kojima je stekao status idola nakon pobedonosnog gola u 152 večitom derbiju.

-On je sjajnim partijama obeležio fudbalsku jesen u Srbiji i u potpunosti pokazao da je uprava kluba sa pravom od njega očekivala da bude najveće pojačanje u borbi za povratak titule u Humsku. Ono što treba posebno istaći jeste izuzetna borbenost ovog igrača i više nego očigledan pobednički mentalitet koji je sigurno pozitivno uticao i na njegove saigrače koji su nakon početne krize napravili seriju odličnih rezultata. Takav pristup igri doneo mu je tri puta epitet igrača kola- obrazloženo je na sajtu Superlige.

Ono što je sigurno, igrači poput njega su razlog zbog kojih ljubitelju fudbala dolaze na stadione a navijači Partizana se nadaju da će Leo ispuniti obećanje i da će im ih i na proleće uveseljvati svojim bravurama.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter