5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIHVAĆENA PONUDA: Vijeira se seli u Japan – obeštećenje nije veliko, ali su zato bonusi ogromni!

Objavljeno: 30.12.16 u 11:27

Portugalac će potpisati ugovor na dve godine.

Daleki istok je izgleda suđena destinacija za Huga Vijeiru (30) posle godinu i po dana provedenih u Crvenoj zvezdi. Kineski Tjanđin je merio, a precizni Japanci su pojačali ponudu i posle Nove godine Jokohama bi trebalo da sklopi posao sa portugalskim napadačem.

Kako saznaje HotSport crveno-belima na ime obeštećenja treba da pripadne pola miliona evra. Vijeiru čeka ugovor od dve godine i garantovana zarada bez bonusa od 1,4 miliona evra!

– Ostale su da se definišu sitnice, ali u suštini Vijeira je korak od odlaska u Japan. Najbolje rešenje za klub i igrača u ovom trenutku – rekli su za HotSport na stadionu ‘Rajko Mitic’.

Vijeira je brzo postao ljubimac navijača i golovima prošle sezone dao je ogroman doprinos osvajanju titule. Ali, od januara će biti u drugim bojama.

0
0

5 Komentara

  1. Sramota je prodati najboljeg (zajedno sa Kataijem) igrača iz prošlogodišnjeg šampionskog tima za ovu svotu novca.Jeste da on nije u cvetu mladosti, jeste da mu za pola godine ističe ugovor, što obara cenu u pregovaranju i za duplo pa i više,ali ovo je realno gledajući ekonomski loša prodaja.Sve ispod 800 000 e -1 mil e je nerealna cena…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. Lako je njima, fk-BANKROT im je u dugu preko 60 000 000 evrica, a JOS ‘POSTOJI’. NAJBOLJEG IGRACA IZ „SAMPINJONSKOG TIMA“ Vijeiru, PRODAJU ZA 400-500 hiljada evrica, moze im se kada CRVENI BANKKKOMAT SIPA LI SIPA I NAROD NE PITAAA .!. XXAAXXAA .!………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. Lako je njima, fk-BANKROT im je u dugu preko 60 000 000 evrica, a JOS ‘POSTOJI’. NAJBOLJEG IGRACA IZ „SAMPINJONSKOG TIMA“ Vijeiru, PRODAJU ZA 400-500 hiljada evrica, moze im se kada CRVENI BANKKKOMAT SIPA LI SIPA I NAROD NE PITAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter