0
Fudbal

NIŠTA OD JUVENTUSA: Vitsel sledi stope Teveza i Oskara

Objavljeno: 30.12.16 u 16:07

Iako je u medijima predstavljeno da je transfer belgijskog reprezentativca u redove Juventusa već gotova stvar, izgleda da je zov kineskih miliona ipak privlačniji o šarma „stare dame“.

Sagi oko Aksela Vitsela nema kraja. Italijanski šmpion već duže vreme pokušava da dovede igrača Zenita u svoje redove, međutim uvek im se nešto ispeči na tom putu. 

Sada kada je delovalo da je celoj toj zavrzlami došao kraj i da će Belgijanac od ove zime obući crno-beli dres torinskog kluba u priču su se umešali, ko bi drugi do glavni negativci ovog prelaznog roka- Kinezi. Naime trener Šangaj SIGA Andre Viljaš Boaš silno u svojim redovima želi fudbalera sredine terena sa kojime je sarađivao dok je vodio tim iz Sankt Peterburga i za njegovu slobodu, šest meseci pre isteka važećeg ugovora, Rusima za njega ponudio 20 miliona evra.

S obzirom da je Juventus Zenitu nudio svega šest miliona, igraju ći na tu kartu da igraču na leto ističe ugovor, ruskom timu je ova ponuda došla kao dar s neba i oberučke su je prihvatili. Takođe Šangaj je ponudio igraču platu od neverovatnih 18 miliona evra po sezoni, što je četiri put više od onoga što nudi Juventus i jasno je da od odbećanja koje je fudbler dao Italijanima u vezi dolaska, definitivno nema ništa.

U novonastalnim okolnostima iz Torina su razmatrali da možda i dupliraju ponudu Zenitu ali po svemu sudeći sada je kasno za to a Vitsel će se ove zime priključiti Brazilcu Hulku sa kojim je u paketu došao iz Portugala u Zenit.

Pripremio: Vladimri Kolarik.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter