2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUGA ŠANSA: Partizan dovodi nekadašnju veliku želju, ali samo pod jednim uslovom!

Objavljeno: 30.12.16 u 09:53

Ni praznično raspoloženje ne sprečava čelnike Partizana da rade punom parom i tragaju za pojačanjima na fudbalskom tržištu.

Novo pojačanje Partizana moglo bi da stigne pravo iz Belorusije. Nekadašnji fudbaler Jagodine, a u poslednje dve godine levi bek Dinama iz Minska, Mohamed El Monir, ponovo je na radaru beogradskih crno-belih.

Naime, kako piše ‘Žurnal’, El Monir bi mogao da stigne u Humsku, gde je već trebao da stigne baš te 2015. godine, kada se ipak otisnuo u Belorusiju.

Međutim, do ovog transfera bi došlo samo u slučaju da crno-beli ostanu bez, ove jeseni, standardnog člana odbrane i ‘trkača’ na levoj strani terena, Nemanje Miletića.

Miletić ima nekoliko ponuda iz više evropskih liga, pa bi u slučaju njegove prodaje stigao El Monir, kome ovih dana ističe ugovor sa Dinamom iz Minska i u Humsku bi stigao bez obeštećenja.

Bez obzira koliko se Miletić pokazao u prethodnoj polusezoni kao siguran u defanzivi i ‘ponavljač’ u napadu, mogao bi da uzme solidno obeštećenje za njega i da kao zamenu dobije slobodnog igrača, koji bi mogao da dostojno da ga zameni. Čini se da u Partizanu znaju šta rade i sada drže konce sudbine svojih igrača…

0
0

2 Komentara

  1. ..on je vec doveden, inace se ne bi javno iznosilo razmisljanje , mada, iglica mozda opet muti vodi i sprema novu ‘bombu’ u vidu dovodjenja Marka Petkovica, koji je lagano odjavio cmarrrakkkance .!. XXAAXXAA .!. Ma i Kovilovo cemo im uzeti ispred nosa, da imamo Teleoptik 1 i 2 .!. XXAAXXAA .!. Jbg. mi nemamo 50-60 mil. DUGA, tako da imamo CITAVIH 45-50 milki FORE DA IH STIGNEMO tj. IZJEDNACIMO DUGGGOVANJEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. nema veze sa istinom vise neznate sta da pisete pa vadite iz istorije. partizan van je interesantan pa se oko njega vrtite. ovi iz zurnala samo graze nesrecu sad leandro ne dolazi na pocetak oriorema pa sta takav je I dogovor .Ali nemate sta da pisete samo izmisljate. a NPR. neznate da dolazi jedan vezni krilni napadac bolji od Leandra I to Jo’s brazilac …razmisljajte sad…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter