0
The Best Of

VREMEPLOV: Uvreda kakvu Zlatan Ibrahimović neće zaboraviti, a vas će sigurno nasmejati (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.16 u 00:01

Zlatan Ibrahimović je momak kom verovatno niko nornalan ne želi da se zameri. Srećom, tu je Džoi Barton.

Tokom susreta koji je odigran 27. februara 2013 u okviru kupa Francuske, susreli su se Olimpik iz Marseja i Pari Sen Žermen.

Dobili su Parižani utakmicu sa 2:0, ali je susret obeležio duel Džoija Bartona i Zlatana Ibrahimovića u 37. minutu meča.

Barton je nakon jednog duela ostao da leži na travi, nakon čega je Šveđanin dobacio da bi, ako već igra grubo, trebalo da proba da ostane na nogama. Odgovor je bio više nego interesantan – Englez je odbrusio Ibrahimoviću da ima „je*eno veliki nos“, upotpunivši izjavu gestom rukom.

Ibrahimović se na to nasmejao, a „treš tok“ je potrajao još neko vreme.

Barton je otkrio šta se desilo na terenu:

– To svi pamte! Rekao mi je jednom da se pravim da sam čvrst, a non stop sam na zemlji, na šta sam mu odgovorio da prestane sa glupim faulovima. Onda mi je on rekao da se ne pravim Englez, pa sam mu rekao da ja jesam Englez, a da on ima veliki nos. To ga je iznenadilo, jer njemu niko ne odgovara tako. Mada sam i rekao istinu, ogroman je talenat ali i ogroman mu je nos. Mada, nisam znao da nas snimaju, pošto je lopta bila daleko, rekao je Barton.

A Zlatan?

– Mislim da nije bio pogođen, naprotiv. Motivisalo ga je dodatno, istakao je tadašnji trener PSŽ, Karlo Anćeloti.

Ibrahimović je na tom meču postigao oba gola za svoj tim, a evo kako je to izgledalo:

(Youtube/misaqpr)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter