0
Evropske lige

SRBIN IZ LEGIJE ODLAZI U KINU: „Ovo je ponuda koja se ne odbija“

Objavljeno: 29.12.16 u 15:09

Fudbaler varšavske Legije, Aleksandar Prijović, odličnim partijama u dresu poljskog kluba privukao pažnju bogatih Kineza.

Dvadesetšestogodišni Srbin sa švajcarskim pasošem u izjavi za poljske medije otkriva da je iz najmnogoljudnjije zemlje na svetu dobio ponudu života. 

– Odlazim. Moja misija u Legiji je završena. Klub mi je pomogao, ali pomogao sam i ja njemu. Sad je vreme da se prijateljski rastanemo. Da budem potpuno iskren moje misli su već u Kini – izjavio je Prijović.

Stameni centarfor je ove jeseni pružao vrlo dobre partije u dresu poljskog šampiona, bio zapažen i u utakmicama Lige šmpiona gde je sa po dva gola i asistencije doprineo da njegov tim „prezimi“ u Evropi. Iako se za sada ne navodi ime zainteresovanog kluba priča se da će Legija ovim transferom zaraditi oko 1,2 miliona evra. Kako se navodi ponuda je već poslata pa samo sitnice dele Prijovića od odlaska u Aziju.

– Verujem da će Legija prihvatiti ponudu Kineza i da će me u ovoj situaciji prodati. U finansijskom pogledu, dobio sam ponudu života! Možda nikad više ne dobijem ovakve uslove – zaključio je napadač.

Tako će Legija ostati i bez drugog Srbina u špicu napada, pošto ih je prethodno npustio i Nemanja Nikolić (inače reprezentativac Mađarske) koji je prešao u redove Čikogo fajera.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter