3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Još jedan pouzdani defanzivac napušta klub

Objavljeno: 29.12.16 u 10:40

Dogovor o produžetku ugovora nije postignut, pa crveno-beli hoće da prodaju defanzivca za kog ima interesovanja iz Turske.

Velike su šanse da Crvena zvezda po svaku cenu treba da pronađe desnog beka tokom januara. Miloš Cvetković je posle isteka ugovora slobodan, a kako HotSport saznaje, Marko Petković ni pored dobre ponude ne želi da produži ugovor sa šampionom Srbije.

Aktuelni ističe u junu, pa u Ljutice Bogdana pokušavaju da prodaju defanzivca. Ima interesovanja jednog kluba iz Turske.

– Pokušaćemo da nešto zaradimo, pošto je jasno da se Petkoviću ne žuri, a da mu je lakše da nađe angažman na leto, kada je slobodan. Ipak, rastanak je realan, rekli su za HotSport u Crvenoj zvezdi.

Kao zamena spominje se Boban Jović, Slovenac iz Visle Krakov, mada i njegov klub mora da odredi cenu šest meseci pre siteka ugovora.

Prelazni rok se zahuktava u crveno-belom dvorištu…

 

0
0

3 Komentara

  1. To će već biti veliko pojačanje za klub,ako uspe da ga se otarasi.Ne mogu da verujem da su mu ponudili novi i veći ugovor kad je već dve sezone jedna od najvećih rupa.Šta smo se golova naprimali zbog njegovih grešaka ili kad zaboravi da napravi ofsajd i ostane iza linije.

    0
    0
    Odgovori
    • ponudjen mu je novi ugovor da bi i zvezda nesto zaradila od transfera, ovako on se pita sam, moze vec da pregovara sa ostalim klubovima i za 6 meseci ode u novi klub za „DZ“ ………….. da je potpisao novi ugovor, bilo bi nesto kratkorocno, sa nekom klauzulom da moze da ide cim stigne neka ponuda, ali bi se time oduzio zvezdi, tako sto bi i zvezda zaradila od transfera ………..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter