7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NIJE SE VIDEO VEČERAS: Nando de Kolo je objasnio zbog kog ‘igrača’ je Crvena zvezda pobedila…

Objavljeno: 29.12.16 u 23:57

Crvena zvezda je razbila CSKA u 15. kolu Evrolige, a najveći uspeh crveno-belih je bio taj što su zaustavili ‘mozak’ ekipe iz Moskve Teodosić-De Kolo.

Obojica su meč završila sa po šest ponea, skoro pa neprimetno. Srbin je koliko-toliko mučio odbranu Crvene zvezde, dok je Francuz bio neprimetan.

– Zvezda je otvorila meč mnogo bolje od nas. Nismo uspeli da se vratimo. Kao da smo posle pet minuta pobegli sa terena. Utakmica nije gotova do samog kraja, a mi smo se predali. Igraju mnogo bolje na svom terenu, mnogo agresivnije. Poraz od Fenera u produžetku je bio težak, a sada nismo pokazali šta znamo. Atmosfera u Beogradu je uvek sjajna, važno je da se posle ovog poraza vratimo još jači – poručio je De Kolo.

Trener Dimitris Itudis je 40 minuta držao ekpipu u svlačionici i držao govor zajedno sa predsednikom Vatutinom.

0
0

7 Komentara

  1. Kmee kmee Vucic namestio .. Kmee kmee kupio avione pa dobio na poklon pobedu … Kmeee kmmee a za nas nista Sps i Tadic nisu uradili … Kmeee kmeee

    0
    0
    Odgovori
  2. Gani nemate šta da brinete. Predstava je vrhunski odradjena. Teo i trener su za oskara. Baš se sekirao.
    13:0 otvaranje…nije bilo u Evroligi a još protiv cska.

    Faulovi do kraja pa bonus pa bacanja.
    Nemate jednog igrača za Evropu. Zato se na sve mislilo.

    Biće f4 u bg kao onda u vaterpolu.

    Čovke vam je legenda a vodja je fenomenalan.

    Možete tumbasa da stavite za trenera isto je.

    Peković, Danilović i Djordjević su sada vaši a ne naši.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako da se vidi igrač koji ne igra? De kolo nije igrao prvo poluvreme.

    Za razliku od Piksete koji se šetao 15min Teo igrao za FMP ceo meč.

    Predstava je počela sa trenerom dan ranije nema treninga pivo i Grobari.

    Red je da za sledeći F4 u beogradu fmp uzme evro titulu. Pa Olimpjikos i Cska gasprom su njihove ekipe. Pripreme za bari 91, krenule sa Šajberom.

    Poklon za ng 2 u 1, vodja poklonio plaćenim botovima evroligu i karića.

    Samo napred

    0
    0
    Odgovori
  4. sta cemo sve i svasta cuti i citati o namestenom mecu … SRAMOTI i BRUKI … ceo tim CSKA i teodosic su sinoc igrali za zvezdu … toliko SU (JE) poklonili lopte … pravili namerne-nepotrebne faule i greske … i ono najbitnije sinoc: najboljeg igraca centra zvezde svo vreme cuvaju bekovi CSKA i nad njim faule prave … a po potrebi i sudije su nesto odradile … koja bruka od elite evropske kosarke … za to da se vidi i primeti nije potrebno da si neki poznavaoc kosarkaske igre … sinoc se ponovise bari: dzajic, cvetkovic – tapi, stojkovic … to je ponos beograda i Srbije … koja SRAMOTA. kako stvari stoje: za to su napravili ovu i ovaku evro-ligu bartoneli i (ljudi sumnjive proslosti i sadasnjosti) . partnere za to u Srbiji i sirom evrope nadjose … a izgleda i u FIBI. PARA VRTI GDE BURGIJA NECE .

    0
    0
    Odgovori
    • Koji si ti umobolnik,prosto neverovatno.Odmah sam na tebe pomislio kad se sinoć jedan klasičan idiot uključio u emisiji kod Tegeltije i izneo tu maloumnu konstataciju,da je utakmica nameštena i da je u sklopu aneks ugovora sa kupovinom migova.Koliko čovk treba da bude zao,poremećen i bez pameti,da tako nešto i pomisli.Njihov trener ih nije pustio da izađu iz svlačionice sat vremena,zabranio im slobodne dane za Novu godinu i svi su se vratili u Moskvu.Gazda će ih udariti po džepu,kolko su bili ljuti zbog poraza a vi,umobolnici zaključujete da je namešteno.Vi,franjevci,ste stvarno dno dna.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter