3
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

MULAOMEROVIĆ PRED PARTIZAN: „Hoću ratnike na terenu“

Objavljeno: 29.12.16 u 17:09

Ekipa Cibone u Jugoslovenski El Klasiko ulazi posle debakla u Baru a trener zagrebačke ekipe Damir Mulaomerović ističe da tu utkmicu treba što pre zaboraviti.

Ekipa Partizana nalazi se u velikom naletu, u susret sa Cibonom ulazi posle sedam uzastopnih pobeda i trener Zagrepčana je svestan da je pred njegovim timom težak zadatak.

-Susreti protiv Partizana uvek su bili derbiji velikog naboja. Reč je o ekipi koja ima i širinu i kvalitet, u prosjeku postižu više od 85 koševa po utakmici i obrana će za nas biti ključna- istakao je Mulaomerović.

Trener „Cibosa“ ističe da treba što pre zaboraviti na debakl protiv Mornara i od svojih igrača očekuje potpunu koncentraciju i ratnički pristup.

-Prethodnu utakmicu moramo što pre zaboraviti. Neće biti lako, ali ja vjerujem u svoje momke i nadam se da im se neće ponoviti Mornar. Očekujem da na teren izađu kao pravi ratnici- zajkjučio je šef stuke Zagrbčana.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter