0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Ibrahimović ‘obasuo’ Aleksandra Radovića MaxBet bodovima! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.16 u 16:22

Prethodna tri dana igralo se 18. kolo engleske Premijer lige, a najviše razloga za zadovoljstvo u HotSport Fantazi ligi ima Aleksandar Radović.

Radović, koji je iz Bijelog Polja, je sa svojom ekipom ‘Dobro pamtim sve…’ osvojio čak 98 bodova u ovom kolu i to najviše zahvaljujući maestralnom postavljanju Zlatana Ibrahimovića za kapitena, te mu je napadač Mančester junajteda doneo sam 45 poena.

Eden Azar se nadovezao sa 10, Antonio iz Vest Hema sa osam, Beljarin i Blind sa po sedam, Aleksandar Kolarov sa šest i sve kada se sabere na kraju je zasluženo osvojio nedeljnu nagradu MaxBeta.

Screenshot_3

Drugo mesto u ovom kolu zauzeo je Aca Lukić i ekipa ‘Disidenti’ sa 92 boda, dok je na trećem mestu Zeleni Zub sa timom ‘FK Borac Čačak’ i osvojenim 91 bodom.

Tako je Aleksandar Radović zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Aca Lukić je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a dok je takmičar pod imenom Zeleni Zub 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

Screenshot_4

Screenshot_5

Što se tiče generalnog plasmana tu nije bilo većih promena. Slobodan Prodan i tim ‘I tako’ i dalje je suveren na liderskoj poziciji HotSport lige sa 1083 poena, na drugom mestu je Miloš Grubor i njegov sastav pod imenom ‘Chelsea’ sa 1052 boda, dok mesto na podijumu još drži Igor Ćuk i ekipa ‘ФК Шећеранац Ада’ sa ukupno 1044 poena.

Screenshot_8

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter