1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DISCIPLINSKA KOMISIJA: Kazne Zvezdi, Partizanu, Voši, Lalatoviću i Kosanoviću

Objavljeno: 29.12.16 u 19:30

Disciplinska komisija FS Srbije kaznila je Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu i dva trenera zbog dešavanja u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila je nepravilnosti na utakmicama Prve lige, susretima BSK – ČSK i Bežanija – Mačva i sve klubove kaznila sa oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom u iznosu od po 200.000 dinara. U toku su postupci protiv Odžaka i Budućnosti (Dobanovci), ali i nekih utakmica Superlige za koje su stigle prijave iz UEFA.

Zbog ponovljenih prekršaja, trenerima Nenadu Lalatoviću i Miloradu Kosanoviću izrečena je kazna od 4 utakmice zabrane vođenja tima, a Draganu Šarcu jedan meč.

Disciplinska komisija je objedinila prekršaje klubova zbog loše organizacije utakmica i upotrebe pirotehničkih sredstava i kaznila Crvenu zvezdu sa 400.000, Partizan 300.000 , Vojvodinu 200.000 i Bačku sa 100.000 dinara.

0
0

1 Komentara

  1. A zašta FKP kažnjavaju, verovatno zbog niza pobeda i dve ne rešeno eeee to ti je premijer -liga ovo ima samo u zemlji Srbiji , gde se ne za
    na ni ko pije niti ko plaća !!!A ovi slepci preko puta ne plaćaju ni pekaru leba a kamoli kazne , ma prave od naroda rijaliti i to na globalnom nivu , pazi te kada Bajga kaže da ima dvesta milijona …… počinjem da VAS ŽALIM !!! A čelnicima Voše mogu da poručim , ali vas Lalatović venčo , a svakom slučaju sa kim si takav si i za bolje i niste ……. prodali se za sponzora i za tekmu ……. OVO nema nigde …!!! hvala ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter