1
TimeOut

PROSJAK NA TERENČETU: Falkao se maskirao i ponizio lokalne fudbalere (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.16 u 12:00

Jedan od najvećih futsal igrača ikada je rešio da se malo zabavi.
Kao deo kampanje u kojoj se potencira na solidarnosti u fudbalu, Brazilac se maskirao u prosjaka koji je „zalutao“ na lokalni teren i zaigrao fudbal.

Ubrzo je ušao u igru i krenula je magija, kako samo on ume. Ovaj futsal igrač je prepoznatljiv po atraktivnim potezima, ali i po trofejima koje je osvajao, Latin kup, Kup Južne Amerike, Svetsko prvenstvo 2008. i 2012. godine, Mudnijalito 2001. i još mnogo toga.

Alesandro Rosa Vijeira, poznatiji kao Falkao, je „autor“ najlepših driblinga i pogodaka, i čovek koji je promenio futsal.

0
0

1 Komentara

  1. Toliko puta oprobana fora,samo se glumci menjaju.Uz to,koliko smo videli,nikog nije ponizio,nego nije mogao da predribla ni klince iz kadeta,po svemu sudeći.Mali fudbal ili sada poznati futsal,nije isto što i veliki fudbal i pitanje je kako bi se Falkao snašao u ovom sportu,naizgled istom.Klinci su mu svaku loptu oduzimali i njedan dribling iz futsala mu nije prošao a vi prestanite sa ovako glupim i neistinitim naslovima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter