0
Evropske lige

PREOKRET: Ljajić bi u martu ponovo mogao da zaigra protiv Crvene zvezde na Marakani?

Objavljeno: 28.12.16 u 16:10

Adem Ljajić je jedan od najboljih fudbalera Torina ove sezone, ali bi uskoro mogao da promeni klub.

Da li će Siniša Mihajlović osatiti bez još jednog sunarodnika? Posle Nikole Maksimovića koji je prošlog leta prešao u Napoli, sada bi tim iz Torina mogao da napusti Adem Ljajić. Kako piše Tutosport, Srbin je na listi želja čelnika Spartaka iz Moskve.

Ruski gigant je posle mnogo godina ponovo lider tamošnjeg prvenstva, a uprava kluba želi dodatno da pojača tim kako bi se titula vratila u vitrine najtrofejnijeg kluba najveće zemlje sveta. Prvi pik je Adem Ljajić, a da stvar bude interesantnija u Torinu razmišljaju o njegovoj prodaji. Uslov je poznat, 15 miliona evra. Sada je na Rusima da otvore novčanik.

Ako bi Adem Ljajić pojačao Spartak iz Moskve, onda bi mogli da ga gledamo protiv Crvene zvezde u martu za kada je planiran prijateljski meč ova dva bratska kluba. Videćemo kako će na moguć dolazak bivšeg fudbalera Partizana reagovati Fratija, najjača navijačka grupa moskovskog tima.

Podsetimo, od srpskih igrača u Spartaku su do sada igrali Goran Trobok, Mihailo Pjanović i ljubimac ruskih navijača Nemanja Vidić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter