0
Domaći fudbal

NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE: Partizan se zahvalio legendi za 50 godina rada u crno-beloj porodici (FOTO)

Objavljeno: 28.12.16 u 14:35

Fudbalski klub Partizan odlučio je da se zahvali bivšem funkcioneru kluba Žarku Zečeviću za posvećenih 50 godina života crno-beloj porodici.

Zečeviću su sadašnji predsednik kluba Milorad Vučelić i počasni predsednik Ivan Ćurković uručili uramljeni dres sa brojem ’50’ i plaketu zahvalnosti za razvoj kluba.

– Naš prijatelj, košarkaš, sportista, ne tako briljantan kakav je bio kao funkcioner. Želim posebno da apostrofiram naš zajednički rad u Partizanu, družimo se 18 godina. Bio si generalni sekretar koji je sve probleme rešavao veoma lako. Izalzio si iz svih dilema više nego uspešno, iako nije delovalo da će to tako lako biti. Iako sada nemaš funkciju, ti si uvek sa nama. Budi uvek tu za svoj Partizan – rekao je bivši saradnik Žarka Zečevića, Ivan Ćurković.

Sadašnji predsednik Partizana Milorad Vučelić je bio kratak, ali precizan.

– Uradio si nemerljivo za Partizan, mogu samo da kažem ‘Zeko, alal ti vera šta si sve izdržao prethodnih godina’ – rekao je Vučelić.

Potom se prisutnim novinarima obratio i ‘slavljenik’ Žarko Zečević, koji se zahvalio čelnicima kluba na ovako lepom gestu.

– Stvarno sam iznenađen. Kada provedeš 50 godina u ovakvom klubu, to je nemerljivo. To je moja druga porodica, ono što je meni Partizan pružio to ne može da se meri ni sa čim, to je veliki ponos koji ću uvek nositi sa sobom. Kao klincu iz Kragujevca, prišao mi je Bata Jelić i rekao ‘mali, ajde ti ovamo samnom’. Došao sam u Partizan. Danas ne mogu da se zahvalim svim ljudima koji su bili uz mene i pružili mi podršku. Bez njih mi se ne bi dogodilo ništa posebno, kao što mi se dogodilo u Partizanu. Posle 30 godina rada u klubu neki se nisu setili ni kafu da mi skuvaju, zato mi je drago što se današnja uprava setila ovog jubileja. Hvala vam puno – rekao je Zečević.

Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter