0
Evropske lige

NAPETO U ’STAROJ DAMI’: Alegri i Dibala odlaze, svađa sa Upravom

Objavljeno: 28.12.16 u 11:53

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri ušao je u sukob sa čelnicima kluba zbog čega bi mogao da napusti Torino, a istim stopama mogao bi da krene Paulo Dibala, piše Gazeta delo Sport.
Ugledni italijanski list navodi da je Alegrijev odnos sa funkcionerima narušen posle poraza od Milana u Superkupu Italije, ali i različitog plana u prelaznom roku.

Već su „isplivala“ i tri kandidata za trenera koji je sa „Starom damom“ osvojio dve duple krune i igrao finale Lige šampiona, u isto toliko sezona na klupi, a to su su Paulo Souza iz Fiorentine i Euzebio Di Frančesko iz Sasuola.

Alegri nije jedini problem kluba, već i jedan od najboljih fudbalera Paulo Dibala jer je iskazao nezadovoljstvo ponudom oko novog ugovora i minutažom u poslednje vreme.

Juventus nudi Dibali 5,5 miliona evra po sezoni, što je znatno manje od najplaćenijeg u timu Gonzala Iguaina (7,5 miliona evra godišnje), pa bi odlični Argentinac mogao da se okrene ponudama Reala i ostalih velikana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter