1
AdmiralBet ABA Liga

LEGLE PARE: Cibona dovodi poznatog centra pred Partizan

Objavljeno: 28.12.16 u 10:12

„Grobari“ su se verovatno sinoć obradovali kada su videli jednu ubijenu u pojam Cibonu, ali taj tim će sa Lukom Žorićem biti mnogo jači.
I zvanično je najtalentovaniji centar Evrope, Ante Žižić, je pojačao tursku ekipu (Darušafaku) i do kraja sezone će igrati Evroligu.

Zagrepčani sada raspolažu sa znatno većim sredstvima, pa će rupa biti popunjena iskusnim i poznatim hrvatskim centrom Lukom Žorićem koji je trenutno u španskom Betisu.

Žoriću će ovo biti treći put da igra za „cibose“, nakon prvog „mandata“ od 2001. do 2005. i kada je drugi put igrao za ovaj tim sezone 2007/08.

Ovaj košarakaš je pored Cibone igrao i za Cedevitu, kao i za Olimpiju, Unikahu, Fenerbahče… Neizvesno je da li će transfer Uprava hrvatske ekipe realizovati do petka za kada je zakazan stari derbi regiona.

0
0

1 Komentara

  1. Ne pomaže im ništa Žorić,bar ne protiv 4 jače ekipe.Cibona nema pojma,što je sinoć i dokazala,tako da će ih partizan demolirati u gradskom derbiju,kao što će njih Cedevita i Zvezda a po kvalitetu i Budućnost,samo što crnogorci igraju katastrofalno slabo s novim trenerom i ne bi me začudilo da budu 4.na kraju lige,iza Zvezde,Cedevite i partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter