0
Tiket dana

FOTO: twitter.com/premierleague

HOTSPORT TIKET DANA: Galata je ’penal’, na Engleze samo hrabri

Objavljeno: 28.12.16 u 10:30

Činjenica je da u ovom periodu nema puno sportskih dešavanja, ali smo ipak „probrali“ i doneli vam ovoga puta samo fudbalske tipove po kvotama „Maxbeta“.
SPECIJA – VIĆENCA 1 (1.70)

Dobra forma domaćinu donosi ulogu favorita u odnosu na nekadašnjeg člana elite, koji godinama kuburi sa problemima, te su jedan od kandidata za „selidbu“ u niži rang.

SAUTEMPTON – TOTENHEM PX (2.05)

Očekuje se pravi engleski okršaj dva dobra tima sa sjajnim pojedincima, a u takvoj borbi može da dođe do kalkulisanja i opresnog prvog dela meča. za koji mislimo da će biti nerešen.

TUZLASPOR – GALATASARAJ 2 (1.40)

Gigant dolazi u predgrađe Istanbula, ekipi iz trećeg ranga, koja gura dobro u nacionalnom Kupu. Ipak, gosti pobedom treba da obezbede prvo mesto u grupi, kvota je odlična.

ST. DŽONSON – RENDŽERS 2 (2.20)

Plavci na neugodnom gostovanju imaju proveru pred veliki megdan sa Seltikom, koji žele da dočekaju u pobedničkoj atmosferi, tako da večeras gostima dajemo blagu prednost.

Ukupna kvota po „Maxbetu“ je 10.73.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter